Πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών

Πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών: Just4Pets Members Club

Με χαρά σας ανακοινώνουμε το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης με πόντους που ξεκινά με σκοπό να σας ανταμείβει για την προτίμησή σας στο Just4Pets.
Το σύστημα επιβράβευσης αγορών λειτουργεί ως εξής:

Για κάθε 1€ αγορών, κερδίζετε 100 πόντους επιβράβευσης στο λογαριασμό σας.
Μόλις συμπληρώσετε 10.000 πόντους κερδίζετε ένα κουπόνι αξίας 5€ για την επόμενη αγορά σας.

Θα λάβετε το κουπόνι στο email του λογαριασμού σας, αλλά θα μπορείτε να το βρείτε ανά πάσα στιγμή και μέσα στο site μας, στη σελίδα Ο λογαριασμός μου.

Οι πόντοι και τα κουπόνια σας παραμένουν διαθέσιμα μέχρι να τα εξαργυρώσετε και δεν λήγουν. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιείτε μόνο ένα κουπόνι σε κάθε παραγγελία.

Για να επωφεληθείτε από το Πρόγραμμα Επιβράβευσης της Just4pets, θα πρέπει να έχετε λογαριασμό στο eshop μας ώστε το σύστημα να μπορεί να αποθηκεύει τους πόντους σας.

Αυτή είναι μόνο η αρχή!

Θα ακολουθήσουν νέες εκπλήξεις και καινούρια προγράμματα ανταμοιβής για να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που μας δείχνετε.

Συχνές Ερωτήσεις

Ναι, για να μπορείτε να συλλέγετε & να εξαργυρώνετε πόντους ανταμοιβής είναι απαραίτητο να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό και να συνδέεστε σε αυτόν κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορές. Στο λογαριασμό σας αποθηκεύονται και εμφανίζονται συγκεντρωμένοι όλοι οι πόντοι που έχετε.

Οι πόντοι που κερδίζετε είναι διαθέσιμοι μέχρι να τους εξαργυρώσετε και δεν έχουν κανένα χρονικό όριο χρήσης.

Οι πόντοι υπολογίζονται αποκλειστικά από το κόστος των προϊόντων που αγοράζεται. Επιβαρύνσεις όπως αντικαταβολές και μεταφορικά δεν αποδίδουν πόντους.

Οι πόντοι υπολογίζονται πάντα από το τελικό ποσό της παραγγελίας. Εκπτωτικά κουπόνια ή προσφορές θα μειώσουν το τελικό κόστος, άρα και τους πόντους που θα κερδίσετε.

Το κουπόνι σας έρχεται σε email αλλά μπορείτε να το βρείτε και στον Just4Pets.gr λογαριασμό σας στην καρτέλα παραγγελίες δίπλα από την παραγγελία η οποία σας κέρδισε το κουπόνι.

Οι πόντοι έρχονται στον λογαριασμό σας κατά την έναρξη επεξεργασίας της παραγγελίας.

Πιθανές περιπτώσεις να μην δείτε αμέσως τους πόντους σας είναι αν δεν έχει πραγματοποιηθεί σωστά η πληρωμή της παραγγελίας σας ή να επιλέξατε ως τρόπο πληρωμή την Τραπεζική κατάθεση.

Σε αυτήν την περίπτωση με το που δούμε την πληρωμή και επεξεργαστούμε την παραγγελία σας, οι πόντοι θα μπουν στο λογαριασμό σας.

Όροι Συμμετοχής

  1. Δεν υπάρχει καμία απολύτως χρονική δέσμευση για την εξαργύρωση των πόντων σας. Μοναδική περίπτωση απώλειας των πόντων υπάρχει σε περίπτωση τερματισμού της υπηρεσίας από το Just4Pets.gr. Επισημαίνεται ότι οι πόντοι που έχετε συγκεντρώσει δεν ανταλλάσσονται σε καμία περίπτωση με χρήματα, ακόμα και μετά τη διακοπή της υπηρεσίας. Σε περίπτωση τερματισμού του Προγράμματος Επιβράβευσης, οι μη εξαργυρωμένοι πόντοι σας διαγράφονται και ουδεμία απαίτηση διατηρείτε για αυτούς έναντι του Just4Pets.gr.
  2. Η συλλογή των πόντων ξεκινάει από την έναρξη του Προγράμματος Επιβράβευσης και δεν δίνονται αναδρομικά για αγορές που πραγματοποιήθηκαν πριν από τη δημιουργία της συγκεκριμένης υπηρεσίας
  3. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας ή υπαναχώρησης, οι πόντοι που αντιστοιχούν σε αυτήν αφαιρούνται από το σύνολο των πόντων που έχετε συγκεντρώσει, εφόσον έχουν ήδη προστεθεί, διαφορετικά δεν προστίθενται.
  4. Το Just4Pets.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ελεύθερα, μονομερώς και χωρίς προειδοποίηση τους όρους του Προγράμματος Επιβράβευσης. Μόνo η ανάρτηση στον παρόντα δικτυακό χώρο, αρκεί για να τεθεί σε ισχύ οποιοσδήποτε νέος όρος και προϋπόθεση ή τροποποίηση ή κατάργηση ήδη υπάρχοντος όρου.
  5. Το Just4Pets.gr διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης του Προγράμματος Επιβράβευσης και αφαίρεσης των πόντων από τον λογαριασμό μέλους που παρεμβαίνει στην υπηρεσία, με τη χρήση οποιουδήποτε μηχανισμού, κακόβουλου ή μη λογισμικού, διαδικασία ηλεκτρονική ή μη, ικανών να επηρεάσουν, να βλάψουν, να αναστείλουν, να διακόψουν, να αλλοιώσουν και γενικά να παρεμποδίσουν την ομαλή παροχή της υπηρεσίας, τον υπολογισμό των πόντων οιουδήποτε μέλους και γενικά να επιφέρουν παράνομες ή/και επιζήμιες συνέπειες. Το just4pets.gr επιφυλάσσεται να επιδιώξει την ανόρθωση των ζημιών που ενδέχεται να προκληθούν σε αυτό από παράνομες/παράτυπες συμπεριφορές, όπως οι ανωτέρω ενδεικτικά περιγραφόμενες, καθώς και την ποινική δίωξη του υπευθύνου.

Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε

ΚΟΥΠΟΝΙ 10%

Θα λάβετε το κουπόνι στο email που δηλώσατε