Πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών

Πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών Just4Pets Members Club

Το πρόγραμμα επιβράβευσης μας εξελίσσετε και γίνεται πιο άμεσο από ποτέ!
Με χαρά σας ανακοινώνουμε το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης που ξεκινά με σκοπό να σας ανταμείβει για την προτίμησή σας στο Just4Pets.

just4pets petshop loyalty system

Το σύστημα επιβράβευσης αγορών λειτουργεί ως εξής:

Εφόσον ολοκληρώσετε τις αγορές σας στο κατάστημά μας και σας παραδώσουμε την παραγγελία σας θα σας έρθει ένα κουπόνι το οποίο θα έχει αξία 5% της παραγγελίας που πραγματοποιήσατε.

Θα λάβετε το κουπόνι στο email του λογαριασμού σας 15 ημέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
Τα κουπόνια σας παραμένουν διαθέσιμα για 1 μήνα και μπορείτε να χρησιμοποιείτε μόνο ένα κουπόνι ανά παραγγελία.

Για να επωφεληθείτε από το Πρόγραμμα Επιβράβευσης της Just4pets, θα πρέπει να έχετε λογαριασμό στο eshop μας ώστε το σύστημα να μπορεί να αποθηκεύει τα κουπόνια σας.

Αυτή είναι μόνο η αρχή!

Θα ακολουθήσουν νέες εκπλήξεις και καινούρια προγράμματα ανταμοιβής για να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που μας δείχνετε.

Όροι Συμμετοχής

  1. Η αποστολή των κουπονιών γίνεται 15 ημέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας για την αποτροπή εξαργύρωσης κουπονιών από παραγγελίες προς επιστροφή στο κατάστημά μας.
  2. Η ισχύς κάθε κουπονιού είναι 30 ημερολογιακές ημέρες μετά των οποίων το κουπόνι θα διαγράφετε.
  3. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας ή υπαναχώρησης, το κουπόνι που αντιστοιχεί σε αυτήν ακυρώνεται, εφόσον έχει ήδη σταλθεί στο email, διαφορετικά δεν θα αποστέλλετε.
  4. Το Just4Pets.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ελεύθερα, μονομερώς και χωρίς προειδοποίηση τους όρους του Προγράμματος Επιβράβευσης. Μόνo η ανάρτηση στον παρόντα δικτυακό χώρο, αρκεί για να τεθεί σε ισχύ οποιοσδήποτε νέος όρος και προϋπόθεση ή τροποποίηση ή κατάργηση ήδη υπάρχοντος όρου.
  5. Το Just4Pets.gr διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης του Προγράμματος Επιβράβευσης και αφαίρεσης των πόντων από τον λογαριασμό μέλους που παρεμβαίνει στην υπηρεσία, με τη χρήση οποιουδήποτε μηχανισμού, κακόβουλου ή μη λογισμικού, διαδικασία ηλεκτρονική ή μη, ικανών να επηρεάσουν, να βλάψουν, να αναστείλουν, να διακόψουν, να αλλοιώσουν και γενικά να παρεμποδίσουν την ομαλή παροχή της υπηρεσίας, τον υπολογισμό των πόντων οιουδήποτε μέλους και γενικά να επιφέρουν παράνομες ή/και επιζήμιες συνέπειες. Το just4pets.gr επιφυλάσσεται να επιδιώξει την ανόρθωση των ζημιών που ενδέχεται να προκληθούν σε αυτό από παράνομες/παράτυπες συμπεριφορές, όπως οι ανωτέρω ενδεικτικά περιγραφόμενες, καθώς και την ποινική δίωξη του υπευθύνου.

Θέλω να γίνω μέλος