Η Ομάδα του Just4Pets

Θέλετε να γνωρίσετε την ομάδα του Just4Pets;
Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον καθένα μας ξεχωριστά και με ποιο τρόπο μπορεί να σας βοηθήσει.

Κατάστημα Ρεθύμνου

Νίκος Μπαχαράκης

Υπεύθυνος καταστήματος

Από όταν ήμουν μικρός μου έλεγαν ότι όταν γεννήθηκα με περίμενε ήδη μια γάτα στη κούνια. Πάντα θυμάμαι το σπίτι γεμάτο με γάτες, σκύλους, παπαγαλάκια, μέχρι και μαϊμού!

Κάπου στα 25 μου έφεραν οι φίλοι μου ένα σκύλο. Όταν κάποια στιγμή αρρώστησε, στην κλινική που πήγαμε γνώρισα την γυναίκα μου που ήταν κτηνίατρος.

Ζήσαμε 2 χρόνια σε μια φάρμα με διάφορα ζώα και δέντρα και κάναμε το δικό μας κτηνιατρείο το 2014.

Μέχρι το 2018 δουλεύαμε μαζί και παράλληλα έγινα εκπαιδευτής σκύλων από την Pets pro Academy.

Το 2018 άνοιξα το πρώτο Just4Pets στο Ρέθυμνο. Tο 2021 ακολούθησε το e-shop μεγέθους 1000τ.μ με σκοπό να υπάρχει σε stock όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων. Tο 2022 άνοιξα και στα Χανιά το τρίτο κατάστημα.

Εγώ και η ομάδα μου παλεύουμε καθημερινά ώστε να μη λείψει τίποτα στους καλύτερούς μας φίλους!

Τάσος Καρνιαβούρας

Εξυπηρέτηση πελατών

Ζώντας σε ένα σπίτι με ένα ιγκουάνα, έναν παπαγάλο, ένα ινδικό χοιρίδιο και έναν σκύλο ήταν αδύνατο να μην αγαπήσω τον κόσμο των κατοικίδιων.

Αργότερα έστρεψα την προσοχή μου, στα τρωκτικά στη διατροφή τους και στην αναπαραγωγή τους.

Η αγάπη μου για τα πτηνά και τα τρωκτικά με οδήγησε το 2021 στην εταιρεία μας και με τις γνώσεις μου θα σας λύσω όλες σας τις απορίες σχετικά με τα τρωκτικά και τα πτηνά και θα σας καθοδηγήσω στη σωστή επιλογή κατοικίδιου.

Μπάμπης Πολιουδάκης

Εξυπηρέτηση πελατών

Η ενασχόληση μου με τον κόσμο των ενυδρείων ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Στην αρχή ξεκίνησα από πολύ μικρά ενυδρεία της τάξης των 20 λίτρων και σιγά-σιγά πήγαινα όλο και σε μεγαλύτερα. Σήμερα έχω στην κατοχή μου 6 ενυδρεία και 1 λίμνη.

Στην εταιρεία είμαι από το 2020 και σκοπός μου είναι η καλύτερη δυνατή σας εξυπηρέτηση και να σας λύσω όλες σας τις απορίες σχετικά με τα ενυδρεία και τον εξοπλισμό τους.

Πληροφορίες Καταστήματος

Ωράριο λειτουργίας

Δευτ. – Παρ.: 09:00 – 21:00
Σάβ.: 10:00 – 15:00

Παραλαβή της παραγγελίας σας έπειτα από συνεννόηση

Κατάστημα Χανίων

Ανδρέας Τσιραντωνάκης

Υπεύθυνος καταστήματος

Γεια σας! Ονομάζομαι Ανδρέας και είμαι ο υπεύθυνος καταστήματος Χανίων. Στο Just4Pets εργάζομαι το τελευταίο ένα χρόνο. Είμαι απόφοιτος της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας, Φλώρινας και τμήματος Ζωικής Παραγωγής.

Με σκοπό να διευρύνω το επιστημονικό μου επίπεδο συνέχισα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου και αποφοίτησα από το πανεπιστήμιο του Wageningen της Ολλανδίας όπου απέκτησα το τίτλο MSc Animal Scientist με εξειδίκευση στη διατροφή και το μεταβολισμό των ζώων.

Σας περιμένω στο κατάστημα να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω σε ό,τι αφορά την διατροφή των μικρών σας φίλων!

Ξενοφώντας Μουντοκαλάκης

Εξυπηρέτηση πελατών - Καλλωπισμός

Ονομάζομαι Ξενοφώντας Μουντοκαλάκης και είμαι ένα από τα νέα μέλη της ομάδας του Just4Pets με εξειδίκευση στο καλλωπισμό των ζώων συντροφιάς.

Ασχολούμαι με το grοοming τα τελευταία δύο χρόνια και συνεχώς εξελίσσω τις γνώσεις αλλά και τις τεχνικές μου. Προτεραιότητα μου είναι το ζωάκι σας να διατηρεί την ηρεμία του και να απολαμβάνει την διαδικασία καθ’ όλη τη διάρκεια του καλλωπισμού του.

Σας περιμένω στο κατάστημα των Χανίων για να γνωριστούμε από κοντά!

Γεωργία Αλυσσανδράκη

Εξυπηρέτηση πελατών

Το όνομά μου είναι Γεωργία Αλυσσανδράκη και είμαι νέο μέλος της ομάδας του Just4Pets.

Από πολύ μικρή ηλικία θυμάμαι πώς είχαμε στο σπίτι διάφορα ζωάκια και λάτρευα να τα φροντίζω έτσι και εγώ με τη σειρά μου πήγα το δικό μου σκυλάκι.

Πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τα ζωάκια και την φροντίδα τους διότι μπορώ να βάλω τον εαυτό μου στη θέση σας και να καταλάβω τις αγωνίες σας και επίσης την αγάπη σας για το ζωάκι σας.

Πληροφορίες Καταστήματος

Αναγνώστου Γογονή & Ζυμβρακάκηδων

Ωράριο λειτουργίας

Δευτ. – Παρ.: 09:00 – 21:00
Σάβ.: 10:00 – 15:00

Παραλαβή της παραγγελίας σας έπειτα από συνεννόηση

Κατάστημα Αθήνας

Περικλής Μπαχαράκης

Υπεύθυνος καταστήματος

Είμαι ο Περικλής Μπαχαράκης και δουλεύω στο εμπόριο τα τελευταία 23 χρόνια.

Στο Just4Pets είμαι ο υπεύθυνος του καταστήματος στην Αχαρνών από τον Μάρτιο του 2021.

Έχοντας μεγαλώσει με κατοικίδια και συμβιώνοντας με ένα σκύλο τα τελευταία 10 χρόνια, μπορώ να καταλάβω τις ανάγκες του κάθε πελάτη, με γνώμονα πάντα την ευθύνη, την αγάπη και την ευζωία των ζώων.

Θωμάς Βεργάρα - Μπαχαράκης

Διαχείριση eshop

Το όνομά μου είναι Θωμάς Βεργάρα – Μπαχαράκης και εργάζομαι στο Just4Pets από τον Μάρτιο του 2021.

Το αντικείμενο της δουλειάς μου είναι η διαχείριση του e-shop, των αποθεμάτων και η εξυπηρέτηση πελατών.

Μου αρέσει η θέση μου στην εταιρεία, γιατί έχω την ευκαιρία να γνωρίζω καινούρια προϊόντα που αφορούν την περιποίηση και την ευζωία των μικρών μου φίλων.

Αυτή τη στιγμή, συγκατοικώ με δύο γάτες, τον Natsu και την Ηλέκτρα οι οποίοι είναι οι πρώτοι που δοκιμάζουν όλα τα καινούρια προϊόντα του καταστήματος.

Βασιλική Κουτσουμπελίτη

Εξυπηρέτηση πελατών

Γεια σας! Ονομάζομαι Βασιλική Κουτσουμπελίτη και συμμετέχω στην ομάδα του Just4Pets από το καλοκαίρι του 2021.

Οι αρμοδιότητές μου στο Just4Pets είναι, να σας υποδεχθώ όταν έρθετε στο μαγαζί μας, να μιλήσω μαζί σας στο τηλέφωνο και να σας απαντήσω στο chat και στο email. Εγώ θα δω πρώτη τις παραγγελίες σας και, αν χρειαστεί, θα σας τις φτιάξω.

Για μένα, η συγκεκριμένη δουλειά είναι μεγάλη ευχαρίστηση μιας και έχω την ευκαιρία να συναναστρέφομαι με ζωάκια και ευτυχισμένους ιδιοκτήτες.

Άλλωστε, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντα είχα τουλάχιστον ένα ζωάκι και τα λάτρευα. Τώρα, δηλώνω ευτυχισμένη μαμά έξι γατοπαιδιών.

Με μεγάλη χαρά θα μοιραστώ μαζί σας όλες μου τις γνώσεις για τα λατρεμένα μου αιλουροειδή!

Πληροφορίες Καταστήματος

Αχαρνών 343, Κάτω Πατήσια

Ωράριο λειτουργίας

Δευτ. – Παρ.: 08:00 – 16:00

Άμεση παραλαβή της παραγγελίας σας

Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε

ΚΟΥΠΟΝΙ 10%

Θα λάβετε το κουπόνι στο email που δηλώσατε